Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kane: “Hatalmas élmény volt így futballozni”

A Bayern München a Werder Bremen 4-0-s legyőzésével kezdte meg szereplését a német bajnokság (Bundesliga) új kiírásában…

(Photo by Christof Koepsel/Getty Images)

A Bayern München nyári sztárigazolása, Harry Kane megszerezte első gólját új csapata színeiben, majd a találkozót követően elégedetten értékelt:

“Nagy készülődés előzte meg a meccset, én is nagyon vártam, hogy játszhassak. Jól kezdtünk a korai góllal, de nehéz meccs volt, remek lehetőségeket alakítottunk ki, azonban hiányzott a lezárás. A második félidőben kijöttek, és 5-10 percig komoly gondot okoztak nekünk. Nyugodtak maradtunk, és aztán sikerült megszereznem a második gólt majd a végén újabb két góllal biztosítottuk be a sikert. Alig várom a folytatást.”

“Nagyszerű volt a hangulat. A szurkolók mindkét oldalon hihetetlenek voltak az egész meccsen. Nagyon más volt, mint a Premier League légköre, amit eddig tapasztaltam. Hatalmas élmény volt így futballozni, és örülök, hogy győzelemmel távoztunk” – tette hozzá a szurkolókról.

A bajorok a következő fordulóban az Augsburgot fogadják, amely Kane első hazai bajnoki mérkőzése lehet az Allianz Arénában.