Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola: “Több gólt is szerezhettünk volna…”

A Manchester City 1-0-s győzelmet aratott a Newcastle United felett, így második meccsét is megnyerte az angol bajnokság (Premier League) újonnan indult kiírásában…

(Photo by Stu Forster/Getty Images)

Az előző idényben triplázó Manchester City menedzsere, Pep Guardiola rendkívül elégedett volt csapata teljesítményével a Newcastle United legyőzése után:

“Ez még csak a második bajnoki mérkőzése volt, de ez is megmutatta, miért nyertünk sokat az előző idényben. Ennek a csapatnak a gondolkodásmódja és mentalitása lenyűgöző, ami minden egyes alkalommal ámulatba ejt még engem is. Egy remek együttes ellen játszottunk nehéz körülmények között, hiszen sérülések sújtottak minket és a hétközi mérkőzés miatt nem is tudtunk pihenni, az elszántság és az elkötelezettség mégis elképesztő volt!”

“Nagyon jól futballoztunk, megérdemeltünk nyertünk, szerintem több gólt is lőhettünk volna. Remek hozzáállása van a csapatnak, és idén sem változott sem. Szeretném minden hazai meccsen átélni ezt a hangulatot” – tette hozzá a katalán szakember.

A Manchester City az új szezonban négyből négy meccset nyert, miután a két bajnoki siker mellett behúzta a Community Shieldet és az európai Szuperkupát is.