Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mezt cserélt egymással a magyar válogatott két játékosa a PL-meccs végén

A Liverpool 3-1-re győzött a Bournemouth ellen az angol bajnokság (Premier League) szombati mérkőzésén, melyen a két csapat magyar légiósai is pályára léptek…

(Photo by Robin Jones – AFC Bournemouth/AFC Bournemouth via Getty Images)

A magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik a győzelem után elégedetten értékelt az M4 Sport kamerái előtt:

“Örülök, hogy sikerült megszerezni a három pontot, mert ez nagyon fontos volt a csapatnak. Szinte sosem vagyok elégedett magammal, ettől függetlenül örülök, hogy ilyen teljesítményt tudtam nyújtani. Az elkerülhető, kisebb hibákat ki kell elemeznem, javítanom őket. Elégedett vagyok a csapat teljesítményével és nagyjából az enyémmel is, de ez csak a mai nap volt, holnaptól már a Newcastle Unitedre kell koncentrálnunk.”

“Sztori szokott lenni köztem és Marco Rossi között, hogy én is emberből vagyok, én is hibázhatok, de nem szeretek hibázni. És még mindig nem tudom elfogadni, ha ilyen kis hibákat elkövetek, de majd ezen is túljutunk” – tette hozzá a meccsen a Liverpool legjobbjának választott Szoboszlai.

“Az én fejemben az volt, mikor bekaptuk a gólt, hogy hogyan reagálunk majd erre, mivel mindig ez a legfontosabb, de sikerült hamar gólt rúgnunk, sőt, a félidőre átvettük a vezetést, és a piros lap után is gyorsan betaláltunk” – jegyezte meg a korai hátrányba kerülés kapcsán.

Szoboszlai a Kerkez Milossal történt mezcsere után viccesen megjegyezte: “Most már lesz mivel port törölgetnem.”

A Bournemouth 19 éves magyar bekkje szerint jól kezdték a mérkőzést, de nehéz egy ilyen szintű csapat ellen játszani, mint a Liverpool, és a végén a szerencse is hiányzott:

“A mesterrel megbeszéltük, hogy az első perctől kezdve agresszívan kell játszanunk és megmutatni nekik, hogy nem fogunk beállni védekezni, hanem előre megyünk és támadunk. Ez az első 20-30 percben sikerült, de nem tudunk végig támadni egy olyan együttes ellen, ahol ilyen jó játékosok vannak. Büszke vagyok a csapatomra, mert szerintem jól játszottunk, csak most nem jött ki az eredmény” – tette hozzá a fiatal balhátvéd.

Két forduló után a Liverpool négy, a Bournemouth egy ponttal rendelkezik a bajnokságban.