Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A török élvonalba igazolt a Dinamo Zagreb kulcsjátékosa – HIVATALOS

A török bajnokságot (Süper Lig) erősítő Fenerbahce a horvát rekordbajnok Dinamo Zagrebtől igazolt világbajnoki ezüst- és bronzérmes hálóőrt.

A Fenerbahce hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy leigazolták a Dinamo Zagreb kapusért, Dominik Livakovicsot. A törökök a 6,65 millió eurót fizetettek a horvátoknak a 28 éves játékosért, akivel egy hosszútávú 2028-ig szóló szerződést kötöttek meg.

Livakovics az NK Zadar és az NK Zagreb utánpótlás csapataiban nevelkedett, majd utóbbinál lett profi labdarúgó 2012-ben. A következő állomáshelye a Dinamo Zagreb lett, akik 625 ezer eurót fizettek érte 2015-ben. Leigazolását követően azonnal kölcsönbe került a következő szezonra korábbi együtteséhez az NK Zagrebhez, azt követően viszont végig a “kékeket” erősítette. A horvát rekordbajnok színeiben minden versenysorozatot figyelembe véve 290 alkalommal léphetett pályára, amelyekből 135-öt hozott le kapott gól nélkül. Livakovics 6-szoros bajnoknak mondhatja magát a Dinamo Zagrebbel, valamint begyűjtött a csapattal két Horvát Kupát is.