Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meghosszabbította szerződését a Bologna kulcsembere – HIVATALOS

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Bologna új szerződést íratott alá a csapat meghatározó támadójával…

(Photo by Alessio Marini/LiveMedia/NurPhoto via Getty Images)

A Bologna a csütörtök esti órákban tette közzé, hogy a csapat meghatározó támadója, Riccardo Orsolini 2027-ig érvényes szerződéshosszabbítást írt alá a klubbal.

A 26 éves támadó annak idején az Ascoli csapatában nevelkedett és mutatkozott be a profik közt a másodosztályban. Orsolini játékjogára 2017-ben a Juventus csapott le, ahonnan előbb egy rövid időre az Atalantához, majd mostani állomáshelyére került kölcsönben. A Bologna 2018 januárjában szerezte meg őt először, majd másfél évvel később a kölcsön után végleges szerződést kötöttek egymással a felek.

Orsolini azóta minden sorozatot figyelembe véve 185 mérkőzésen 46 találatot regisztrált a csapat színeiben. A legjobb idényét az előző kiírásban futotta, amikor 11 gólig jutott.

A jobbszélső a korosztályos válogatottak állandó szereplője volt, a felnőttek közt 2019-ben és 2020-ban lépett pályára egy-egy válogatott-mérkőzésen, mindkettőn eredményes volt.

Orsolini megszerzése iránt a közelmúltban a csatárt kereső Fulham érdeklődött, de úgy tűnik, hogy a Bologna nem szeretne megválni tőle.