Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kalmár egy dolgot sajnál a dunaszerdahelyi időkből

Kalmár Zsolt a Fehérvárhoz szerződött, miután hat év után elhagyta a szlovák bajnokságban szereplő FC DAC 1904 együttesét, ahol különleges körülmények közt búcsúztatták el…

 

Az FC DAC 1904 legutóbbi bajnokiját megelőzően a klub és a szurkolók ünnepélyes keretek közt búcsúztak el az egykori csapatkapitánytól, Kalmár Zsolttól, aki az M1 aktuális csatornának beszélt érzéseiről:

“Amilyen hangulat és szeretet itt van a foci körül, az engem vonzott. A klub filozófiája is vonzott, az, amit fel szeretett volna építeni velem. Ezért is alakult úgy, hogy itt maradtam és elértem azt a szintet, hogy csapatkapitány is tudtam lenni. Ez is egy nagy elismerés volt a számomra.”

A 28 éves középpályás 2017-ben került Dunaszerdahelyre, ahol hamar a szlovák bajnokság legjobbjai közé került, a sárga-kékeknél 148 találkozón 47 gólt szerzett és 29 gólpasszt osztott ki.

“Egyet sajnálok, hogy egy kupát nem tudtunk felemelni, nem tudtam felemelni a klubnak és a közönségnek. Nagyon remélem, hogy ezt a kupát a jövőben meg tudja szerezni a DAC” – tette hozzá Kalmár.

A magyar válogatott játékos visszatért az NB I-be, miután 2+1 éves szerződést kötött a Fehérvárral.