Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Harry Kane szerint a Bayern Münchennek még van hová fejlődnie a támadásokban

A német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 2. fordulójában a Bayern München hazai pályán 3-1-re győzte le az Augsburgot, újdonsült csatárigazolásuk, Harry Kane pedig duplázott a találkozón. Az angol válogatott támadó szerint azonban ennek is ellenére is “van még hova fejlődnie” a bajor csapatnak.

 (Photo by Daniel Kopatsch/Getty Images)

Harry Kane úgy véli, hogy a Bayern Münchennek “még van hova fejlődnie”, annak ellenére, hogy két góllal mutatkozott be a hazai közöségnek. A Tottenham Hotspur korábbi támadója mindkét félidőben betalált a német bajnok vasárnapi, Augsburg elleni 3-1-es győzelme során. Felix Uduokhai öngóljával a Bayern szerzett vezetést az Allianz Arénában, majd Kane a szünet előtt egy büntetővel megszerezte az első találatát. A második játékrészben pedig egy jól eltalált második góllal lezárta a mérkőzést, ezzel bebiztosítva a Bayern száz százalékos szezonkezdését, hiába szépített Dion Beljo a hajrában.

“Jó győzelem volt a szezon első hazai mérkőzésén”

– mondta Kane a mérkőzés után.

“Jó lehetőségeket alakítottunk ki, több gólt is szerezhettünk volna. A pálya utolsó harmadában még van hova fejlődnünk. Nagyszerű minőséggel rendelkezünk. Tetszik a kémia a csapatban, egyre jobban összenövünk. Őrült és izgalmas hetek voltak ezek számomra. Minden nagyon pozitívan alakult.”

Kane három góllal a Bayern góllövőlistájának élén áll, mióta a hónap elején Németországba igazolt, és csapattársait már lenyűgözte a gyors és remek kezdése.

“Ő egy világklasszis labdarúgó és egy nagyszerű srác

– mondta csapattársa, Leon Goretzka.

“Észrevehető az aurája az öltözőben, és rögtön vezetőként fog érvényesülni. Ő abszolút nyereség a számunkra.”

A Bayern és Kane szombaton a Borussia Mönchengladbach ellen tér vissza a pályára.