Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: bejelentették az új középpályás érkezését is! – hivatalos

A Manchester United együttese, ahogyan azt várni lehetett, az átigazolási véghajrában hivatalos bejelentést tett Sofyan Amrabat játékjogának a megszerzéséről.

 

Mint az a hivatalos, péntek késő esti bejelentést követően a Fiorentina védekező középpályása is elismerte, hosszú heteket várt a “vörös ördögökre”, ám mint mondta, megérte a várakozás minden egyes perce.

“Elképesztően nagy megtiszteltetés, hogy a Manchester United játékosa lehetek. Egészen eddig a pillanatig türelmesen vártam erre a lehetőségre. A szívere hallgattam annak érdekében, hogy álmaim klubját képviselhessem. Szenvedélyes játékos vagyok a pályán, mindent meg fogok tenni a csapat sikeréért. Erik ten Hag-ot közelről ismerem, rengeteget köszönhetek neki, pályafutásom elején az ő támogatása nélkül most nem lennék az a játékos, aki vagyok.” – fogalmazott a bemutatását követően a 27 esztendős középpályás, aki 2024 nyaráig most még kölcsönbe érkezik az MU-hoz, amelynek ezt követően vásárlási opciója lesz Amrabat megszerzésére – Már most nehéz elképzelni, hogy ez a közös ‘frigy’ egy évre szóljon csupán (…)