Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb 2024: Varga Barnabás szerint a magyar válogatott a három pontért megy Belgrádba

A Ferencváros csatára, Varga Barnabás szerint a következő Európa-bajnoki selejtezőjére készülő magyar válogatott győzni megy Szerbiába. 

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

Varga Barnabás szerint az éllovas magyar labdarúgó-válogatott a győzelem reményével utazik Szerbiába, ahol csütörtökön vív rangadót az Európa-bajnoki selejtezőcsoportjában.

“Kemény meccs lesz, mi pedig a három pontért megyünk Belgrádba, de nem adják majd könnyen”

– jelentette ki a telki edzőközpontban tartott hétfői sajtótájékoztatón a Ferencváros gólkirály csatára, aki úgy vélte, nincs háromszoros különbség a keretek között a szerbek javára, mint ahogyan azt a játékosok becsült értéke mutatja.

A 28 éves támadó az MTI érdeklődésére kifejtette, sajnálják, hogy zárt kapus találkozó lesz, mert így a szurkolóik nem lehetnek jelen a Crvena zvezda otthonául is szolgáló Rajko Mitic Stadionban.

Varga Barnabás saját személyét illetően arról beszélt, nem mondaná, hogy a nemzeti együttes elsőszámú csatára, arról pedig nem kívánt nyilatkozni, hogy ezúttal Marco Rossi szövetségi kapitány milyen poszton számít rá, tekintve, hogy korábban többnyire nem előre tolt ékként játszatta.

Röviddel a telki sajtótájékoztató előtt jelent meg a hazai szövetség (MLSZ) Twitter-oldalán, hogy az Egyesült Államokban légióskodó Gazdag Dániel térdsérülés miatt nem csatlakozik a szerbek elleni Eb-selejtezőre, valamint a Puskás Arénában vasárnap sorra kerülő, csehek elleni barátságos meccsre készülő kerethez.

A hét pontjával éllovas magyar válogatott csütörtökön 20.45-től játszik Belgrádban a rosszabb gólkülönbséggel második szerbekkel. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.