Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentína: a szövetség elnöke kimondta azt, amit Messi kapcsán mindenki hallani akar!

A kezdődő válogatott szünet elején hangzatos kijelentést tett az Argentin Labdarúgó-szövetség (AFA) elnöke, Claudio Tapia, Lionel Messi válogatottbeli jövője kapcsán.

(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

 

Az elnök úr lényegében kimondta azt, amit minden argentin szurkoló hallani akar Messi kapcsán.

“Könnyen el tudom képzelni, hogy Messi ott lesz a 2026-os világbajnokságon” – jelentette ki Tapia, a minap Buenos Airesben tartott Sport Summit Leaders konferencián.

“Én is szeretném, ha Messi ott lenne a vb-n! Amilyen fizikai állapotban van Leo, könnyedén megvalósulhat mindez! A világ legjobb játékosáról beszélünk, akiben továbbra is ég a vágy, hogy sikeres legyen. Hogy milyen pozícióban játszana Messi 2026-ban? Ha ott lesz a csapatban, akkor figyelembe vesszük, hogy ő mit szeretne!” – folytatta Tapia, megjegyezve azt is, hogy Messi a világ egyik legboldogabb embere továbbra is, amikor az argentin válogatotthoz érkezik.

“Örülök, hogy ilyen jól sikerült Leo klubváltása. Megérdemli, hogy boldog és felszabadult legyen. Elképesztő, ahogyan sikeressé tette új csapatát, és mekkora nyilvánosságot hozott az MLS-nek! Büszke vagyok, hogy Leo-t közelről ismerhetem. Ő egy csodálatos futballista és ember egy személyben. Mi argentinok hálásak lehetünk, hogy ő van nekünk!” – tette még hozzá az argentin szövetség elnöke.