Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dusan Vlahovics: “Nagyon fontos volt nekünk ez a mérkőzés…”

Mint ismert, a magyar válogatott 2-1-es győzelmet aratott Szerbia vendégeként a legutóbbi Európa-bajnoki selejtezőjén, ami után a szerbek támadója csalódottan nyilatkozott.

(Photo by Srdjan Stevanovic – UEFA/UEFA via Getty Images)

A szerbek csatára, Dusan Vlahovics elmondása szerint számukra nagyon fontos volt ez a mérkőzés, a vereséggel pedig egy nagy lehetőséget szalasztottak el.

“Nagyon fontos volt nekünk ez a mérkőzés, mivel lehetőségünk adódott, hogy nagy lépést tegyünk az Európa-bajnokság felé. Mindannyian sajnáljuk, hogy kikaptunk, és nem mindegy a számunkra, de ha túl sokat foglalkozunk ezzel a találkozóval, akkor úgy gondolom, hogy nem leszünk képesek maximálisan odafigyelni a következőre”

– nyilatkozta a Juventusnál légióskodó támadó.

Továbbá a 23 éves játékos szerint Magyarország két szerencsés gólt szerzett, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy támadásban emiatt gyengébbek kell teljesíteniük, és nem lehet csak erre fogni a vereséget. Úgy gondolja le kell vonni a tanulságot az összecsapásból a Litvánia elleni találkozó előtt.

“Rövid idő alatt a semmiből kaptunk két gólt, és úgy vélem, hogy a szerencse is kellett ahhoz, hogy mind a két helyzetből gól szülessen, azonban ez nem azt jelenti, hogy ne vállalnánk a felelősséget, ez nem lehet kifogás arra, hogy nem nyertünk. Vezettünk, és úgy gondolom, hogy az előny tudatában is többet kellett volna támadnunk és újabb gólt vagy gólokat lőni. Mindenesetre le kell vonni a tanulságot a Magyarország elleni mérkőzésből”

– jegyezte meg Vlahovics.

A selejtezőcsoport jelenlegi állása:

Standings provided by Sofascore