Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meghosszabbíthatja világbajnok alapembere szerződését az Atlético Madrid – sajtóhír

Megbízható nemzetközi sajtóbeszámolók szerint az Atlético Madrid hamarosan megújíthatja alapembere szerződését a klubnál…

(Photo By Oscar J. Barroso/Europa Press via Getty Images)

César Luis Merlo információi szerint az Atlético Madrid vezetősége tárgyalásokat folytat a csapat argentin jobbhátvédje, Nahuel Molina 2027-ig érvényes szerződésének megújításáról.

A 25 éves hátvéd 2020 nyarán szerződött Európában a Boca Juniorstól, nevelőcsapatát az olasz Udinese kedvéért hagyta el. Molina két szezon alatt 68 mérkőzésen hátvéd létére tíz gólt szerzett a Friuliani színeiben, tavaly nyáron az Atlético nagy reményekkel igazolta le őt. Az azóta világbajnoki címet is nyerő bekk villámgyorsan a “matracosok” alapembere lett, Diego Simeone az előző szezonban 43 tétmérkőzésen foglalkoztatta honfitársát.

Molina fontos szereplője volt a 2021-ben Copa Américát, 2022-ben világbajnokságot nyerő argentin válogatottnak, 2021-es bemutatkozása óta már 30 mérkőzésen lépett pályára a nemzeti csapatban.

A kiszivárgott híresztelések szerint az Atlético azért szeretné megújítani fontos láncszeme kontraktusát, hogy a mostani szerződésben megtalálható 30 millió eurós kivásárlási árat 70 millió euróra emeljék.