Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a Tottenhamnél köthet ki a Hajduk Split ifjú csillaga! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham együttese közel áll a Hajduk Split tehetséges védőjének, Luka Vuskovicnak a megszerzéséhez.

(Photo by Luka Stanzl/Pixsell/MB Media/Getty Images)

A legfrissebb sajtóhírek szerint a Tottenham együttese közel áll ahhoz, hogy megszerezze az egyik legnagyobb tehetségként számontartott középhátvédet, Luka Vuskovicot. A 16 éves játékos már az előző szezonban debütált a Hajduk Split felnőttei között, és összesen 11 meccsen lehetőséget is kapott edzőjétől a bizonyításra. A beszámolók alapján Vuskovicért összesen 6 élcsapat versengett egymással, de Fabrizio Romano értesülései szerint a Tottenham gárdája lesz a befutó. A londoni klub ugyanis már a Hajduk Splittel és a fiatal tehetséggel is mindenben megegyezett az átigazolás feltételeit illetően, így hamarosan megszülethet a hivatalos bejelentés is a Spurs részéről.

Luka Vuskovic a Hajduk felnőttei között 11 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 1 gólt jegyzett. Szerződése 2026 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 6 millió euróra teszi a transfermarkt.