Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Németország: Julian Nagelsmann veheti át a válogatott irányítását! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint Julian Nagelsmann veheti át a nemrég menesztett Hans-Dieter Flick helyét a német válogatott megüresedett kispadján.

(Photo by Joachim Bywaletz/DeFodi Images via Getty Images)

A legfrissebb német sajtóértesülések szerint Julian Nagelsmann vált az első számú jelöltté a német válogatott megüresedő kispadjára, ahonnan nemrég menesztették Hans-Dieter Flicket a Japán ellen elszenvedett 4:1-es vereséget követően. A 36 éves edző jelenleg még a Bayern München szolgálatában áll, a bajor klub tiszteletbeli elnöke, Uli Hoeness viszont elmondta, hogy a klub nem gördít akadályt Nagelsmann távozása elé.

Mint ismert, Nagelsmannt még az előző szezonban felállította a kispadtól a Bayern, a rekordbajnok együttes viszont nem rúgta ki a trénert azt követően, hogy kinevezték a helyére Thomas Tuchelt. Nagelsmann így a szerződése alapján továbbra is kapja a fizetését a Bayern Münchentől, akiknek rövid távon ez a megoldás anyagi szempontból kedvezőbb lehet, de számukra igencsak kapóra jöhet most a német szövetség érdeklődése a fiatal sztáredző iránt.