Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dárdai Pál: “Kiegyensúlyozottabb futball, jobb teljesítmény kell”

A válogatott-mérkőzések miatti szünet után a német másodosztályban (2. Bundesliga) is folytatódnak a küzdelmek…

Az első öt mérkőzéséből négyet elveszítő Hertha BSC vezetőedzője, Dárdai Pál szerint csapatának kiegyensúlyozottabb teljesítményre lenne szüksége a Braunschweig elleni vasárnapi bajnokin:

“Megmondtam a srácoknak, hogy ha ezt a stílusú játékot akarjuk játszani, hét gólt kell rúgnunk a győzelemhez. Az élvonalból kiesett csapatként kiegyensúlyozottabb futball, jobb teljesítmény kell, nem fér bele annyi egyéni hiba és elvesztett párharc. Nem az a legfontosabb, hogy mikor szerezzük meg az első gólunkat, hanem hogy türelmesen tudjunk játszani. A Braunschweig is ezt fogja tenni, ráadásul nagyon jól kontrázik. Óvatosnak kell lennünk, amikor nálunk a labda, mindig fel kell készülnünk a védekezésre is.”

“Nagyon intelligens játékos, a testbeszéde és a karizmája is jó hatással van a társakra. Viszont hozzá kell szoknia a másodosztályhoz, itt elsősorban brusztolás megy a két tizenhatos között, nemigen van lehetőség a szép futballra” – mondta az edző a görög válogatott Andreasz Buhalakisz érkezéséről.

“Mostantól nyugodtan dolgozhat a stáb, és jöhetnek a pontok! Ez egy új kezdet” – adta ki a jelszót a szünet utáni folytatáshoz a sportigazgató, Benjamin Weber.