Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerb Szuperliga: hazai győzelmével veretlenül vezet a TSC

A szerb bajnokság (Szuperliga) 7. fordulójában a vajdasági Topolyai SC a Zseleznicsar Pancsevo csapatát fogadta szombat este…

 

A veretlen Topolyai SC őrült befejezés után 6-3-as győzelmet aratott a Zseleznicsar Pancsevo felett egy nem mindennapi találkozón. A házigazda kiválóan kezdte a mérkőzést és Ifet Djakovac már az első tíz percen belül két góllal alapozta meg a TSC számára a mérkőzést. Később az ellenfél ugyan rendezni tudta a sorokat, de nem sokkal a szünet előtt Petar Sztanics jóvoltából a hazaiak lőttek újabb gólt, így a félidőben 3-0 volt az eredmény. A térfélcsere után szépítettek a vendégek, de a játékrész derekánál Sztanics előkészítéséből Dusan Cvetinovics vitte be a TSC negyedik találatát, majd újabb tíz perccel később Milos Pantovics is eredményes volt, 5-1-re módosítva az eredményes. A mérkőzés vége eseménydúsra sikeredett, a hazaiak a biztos előny birtokában már némileg kiengedtek, így két újabb találatot elszenvedtek, de az utolsó szó így is a Topolyáé lett, a 94. minutumban Milos Vulics találata állította be a 6-3-as végeredményt.

A Topolya a hetedik meccsén a hatodik győzelmét aratta egyetlen döntetlen mellett, miközben az előző idényt veretlenül megnyerő Crvena zvezda az új kiírásban már másodszor kapitulált. A belgrádiak a Ferencvárossal azonos Ekl-csoportban szereplő Csukaricskitől kaptak ki 2-1-re, amely éppen a zöld-fehérek ellenfele lesz jövő csütörtökön.

Topolyai SC – Zseleznicsar Pancsevo 6-3  (3-0)
Gólszerzők: Djakovac (3., 10.), Sztanics (37.), Cvetinovics (67.), Pantovics (78.), Vulics (90+4.), ill. A. Djordjevics (55., 80.), Susnjar (90.)

A bajnokság aktuális állása

Standings provided by Sofascore