Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sztankovics: “Nincs olyan, hogy egyik sorozat fontosabb, mint a másik…”

A Ferencváros újonnan kinevezett vezetőedzője, Dejan Sztankovics a hétvégén mutatkozhat be a zöld-fehérek kispadján…

A Ferencváros új vezetőedzője, Dejan Sztankovics szombaton délután a megyei I. osztályú Nagyecsed elleni Magyar Kupa-találkozón mutatkozik be a zöld-fehérek kispadján:

“Boldog és büszke vagyok, hogy itt lehetek a Ferencvárosnál. Amint az első interjúmban is elmondtam, ez egy nagy klub, fantasztikus történelemmel. Nagyon jól éreztem magam már az első napjaimban is Budapesten, de a fókusz a munkán volt, szerettem volna a lehető legjobban megismerni a csapattagokat, a játékosokat. Rengeteget beszélgettünk, nagyon élvezem a munkát az elejétől kezdve. A válogatott szünet után sok mérkőzés vár ránk, a hazai kupasorozatban kezdjük meg a szereplést. Nincs olyan, hogy egyik sorozat fontosabb, mint a másik, a célunk, hogy mindenhol sikeresek legyünk, ahol elindulunk. Ennek megfelelően maximálisan komolyan fogjuk venni az első mérkőzésünket a kupában. Mindent bele kell adnunk, hogy megnyerjük a bajnokságot, a Magyar Kupát, és emellett sikeresen szerepelhessünk az európai kupában is.”

A hétvégi kupaforduló után a Ferencváros jövő csütörtökön a szerb Csukaricski ellen kezdi meg szereplését az Európa-konferencialiga csoportkörében.