Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sorstársa nem érti Cristiano Ronaldo szaúdi pénzhajhászását

Egy, a szaúdi másodosztályban légióskodó egykori osztrák utánpótlás-válogatott elmondta a véleményét Cristiano Ronaldo szaúdi kalandjáról…

(Photo by Mohammed Saad/Anadolu Agency via Getty Images)

A szerb származású Szrdjan Szpiridonovics Bécsben született és egykor osztrák utánpótlás válogatott volt, azonban egyetlen csapatánál sem tudott hosszabb időre megmaradni, idén nyáron pedig a szaúdi másodosztályú Hajer csapatához szerződött.

“Megértek mindenkit, aki azért megy el valahova, hogy könnyítsen az életén. Nagyon szegények voltunk, nem volt semmink. Ezért akartam jobb életet magamnak és a családomnak, csak ezért jöttem Szaúd-Arábiába focizni” – ismerte el a szélső.

Szpiridonovics ugyanakkor nem érti, hogy a már eddig is jól kereső Cristiano Ronaldo mit művel a helyi Al-Nasszr csapatában:

“Amit nem értek, az az, hogy Cristiano Ronaldo miért van itt? Az ő helyében sohasem szerződtem volna Szaúd-Arábiába. Biztosan lennék itt. Annyi pénzt keresett, és még mindig csak egyre többet és többet akar. Nem értem őt…”

A portugál világklasszis a hírek szerint évi 200 millió eurós gázsi fejében focizik Szaúd-Arábiában, miközben népszerűsíti az országot és a helyi labdarúgást.