Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Brighton csodatevőjére pályázik a Real Madrid – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések értelmében a Brighton and Hove Albion 44 éves menedzserét nézte ki Carlo Ancelotti lehetséges utódjának a Real Madrid vezetősége…

(Photo by Eddie Keogh/Getty Images)

Elképesztő figyelem övezi a Brighton and Hove Albion olasz vezetőedzőjét, hiszen Roberto De Zerbi nem csak szinten tartotta, hanem egy új szférába repítette a Sirályokat Graham Potter leváltását követően, így válva nem csak Anglia, hanem egész Európa egyik legfelkapottabb nevévé a piacon.

De Zerbi csapata jelenleg is a Premier League harmadik helyén tanyázik, megannyi támadóstatisztikában lemosva a hagyományos top 6 csapatait, miközben a Brighton értéke mindössze töredéke annak, amivel a “nagyok” gazdálkodhatnak.

A spanyol sajtó úgy véli, hogy erre már a Real Madrid is felfigyelt, hiszen Carlo Ancelotti utódjaként tartják számon a fiatal olasz szakembert, aki jövőre Xabi Alonso mellett a másik fő esélyes lesz Carlo valószínűsíthető távozását követően.

Roberto De Zerbit ráadásul a nyelvi akadályok sem zavarnák, hiszen az olasz mester folyékonyan beszél spanyolul, így gond nélkül be tudna illeszkedni a spanyol fővárosi klubnál.