Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli azt állítja, soha nem akarta kigúnyolni Victor Osimhent

Ahogy arról beszámoltunk, a Napoli és Victor Osimhen kapcsolata eléggé eldurvult, miután az olasz csapat egy gúnyolódó videót tett ki a TikTok-oldalára. A történtekről most a Napoli kiadott egy hivatalos közleményt.

(Photo by Vincenzo Izzo/LightRocket via Getty Images)

A Napoli kijelentette, hogy “soha nem állt szándékában megsérteni vagy kigúnyolni” Victor Osimhent, miután közzétettek egy ellentmondásos TikTok-videót a csatárról.

Osimhen ügynöke, Roberto Calenda azzal vádolta a Napolit, hogy “gúnyolódik” a 24 éves játékoson, és jogi lépésekkel fenyegetőzött, miután a klub közzétett egy TikTokot, amely látszólag gúnyt űzött a nigériai válogatottból, amikor az büntetőt hibázott a Bologna elleni vasárnapi, gól nélküli döntetlen alkalmával.

A klub arra hivatkozott, hogy a nyári átigazolási időszakban visszautasították az Osimhenért tett ajánlatokat, mint “bizonyítékot” arra, hogy nem akartak megbántani, és hangsúlyozta a TikTok, mint közösségi médiaplatform könnyed jellegét, azonban nem volt hajlandó bocsánatot kérni a videóért.

“A Napoli, hogy elkerülje az ügy kiforgatását, egyértelművé teszi, hogy soha nem állt szándékában megsérteni vagy gúnyt űzni Victor Osimhenből, a klub csatárából. Ennek bizonyítékaként a nyári edzőtábor során a klub határozottan elutasított minden olyan ajánlatot, amely a csatár külföldi eladására érkezett. Általános tapasztalat, hogy a közösségi médiában, és különösen a TikTok-on a kifejező nyelvezet mindig is könnyed és kreatív volt, anélkül, és ezért Osimhen esetében sem volt semmilyen gúnyolódási szándék. Mindenesetre, ha Victor sértésnek érezte volna a videót, nem az volt a klub szándéka”.

– áll az olasz klub közleményében.

Osimhen szerdán, az Udinese elleni 4-1-es Serie A-s győzelem alkalmával a történtek ellenére kezdőként lépett pályára a Napoliban, és ő szerezte csapata második gólját.

A videó, amit a Napoli feltöltött a TikTokra: