Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: újabb fejlemény az Antony-ügyben! – hivatalos

A Manchester United újabb közleményt adott ki a gyengébbik nemmel szembeni erőszak vádja miatt hatósági vizsgálat alatt álló játékosa, Antony ügyében.

 

Mint ismert, a brazil válogatott szélső az elmúlt hetekben edzeni sem edzett már az MU-ban, ahogyan a brazil válogatott keretéből is kikerült.

Mint arról mi is beszámoltunk, a napokban Antony visszatért Manchesterbe, amely után sejteni lehetett, hogy a klub újabb hivatalos tájékoztatást adhat ki játékosa helyzetéről. Az MU közleményéből kiderül, hogy Antony ellen a vádakat nem ejtették, ugyanakkor a játékos újra munkába állhat.

“A hivatalos vizsgálatok első napja óta Antony mindvégig együttműködött Brazíliában és Nagy-Britanniában a hatóságokkal. Mindez a továbbiakban sem lesz másképp. Mint Antony munkaadója, a Manchester United arra a döntésre jutott, hogy a továbbiakban, amíg folynak a vizsgálatok, Antony folytathatja az edzéseket, és a mérkőzéseken is részt vehet. Az ügy lezárásáig ezen döntésünket folyamatosan felülvizsgáljuk majd.

A Manchester United maximálisan elítéli az erőszakos cselekedetek és visszaélések bármilyen formáját. továbbá elismerjük, hogy az ilyen helyzetben érintetteket maximálisan védelmezni kell.”– olvasható mindez a “vörös ördögök” hivatalos kommünikéjében.