Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rettenetes szezonkezdését követően történelmi mélységben a Luis Enrique vezette PSG

A hetedik fordulóban is folytatódott a Paris Saint-Germain rettenetes teljesítménye a francia élvonalban, a csapat a katari-éra legrosszabb rajtját tudhatja a háta mögött…

(Photo by Federico Gambarini/picture alliance via Getty Images)

A Clermont elleni döntetlenjét követően immár negyedik botlását könyvelheti el a Paris Saint-Germain az első hét fordulót követően, így mindössze 12 pontot bezsebelve a francia élvonalban, amelynél kevesebb legutóbb 2010-ben történt meg, még a nagy katari felvásárlást megelőzően a klubbal.

2011, azaz a QSI (Qatar Sports Investments) megjelenése óta tehát nem produkált ilyen rossz rajtot a Paris Saint-Germain a francia élvonalban, így Luis Enrique máris történelmet ír a francia címvédő kispadján. A spanyol vezetőedző játéka Spanyolország vb szereplését idézi, ahol a játékosok meddő labdatartás mellett szinte kaput veszélyeztető akciók nélkül zárták a mérkőzéseket, így egy viszonylag szép, ám hasztalan futballt játszva a pályán.

Luis Enrique azonban látszólag nincsen meghatva a rossz start miatt, szerinte a csapata szívvel-lélekkel küzd, és jó úton halad a győzelmi széria felé.