Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Varane szerint a Manchester United képes rá, hogy megnyerje a sorozatot

A Manchester United kedden a Galatasaray ellen lép pályára a Bajnokok Ligája csoportkörében. Az első meccsüket elvesztették a Bayern München ellen, de a csapat védője, Raphael Varan úgy gondolja, továbbra is megvan minden esélyük megnyerni a sorozatot. 

(Photo by Charlotte Tattersall/Getty Images)

A négyszeres Bajnokok Ligája-győztes Raphael Varane úgy véli, a Manchester Unitednek megvan a minősége ahhoz, hogy megnyerje a mostani sorozatot.

A United az idei szezonban eddig formahanyatlással küzdött, és szombaton hazai pályán kikapott a Crystal Palace-tól, a BL első körében pedig a Bayern Münchentől szenvedett vereséget.

Varane szerint azonban megvan bennük a kellő tehetség ahhoz, hogy messzire jussanak a sorozatban, kezdve a keddi, Galatasaray elleni találkozóval az Old Traffordon.

“Igen, azt hiszem, a minőség megvan a csapatban”

– mondta arra a kérdésre, hogy a United képes-e lemásolni Varane korábbi klubját, a Real Madridot.

“A verseny nehéz, minden részletre oda kell figyelni, de van egy minőségi, jó mentalitású csapatunk. Javítanunk kell, mivel nem úgy indult a szezon, ahogy vártuk, de még mindig úgy gondolom, megvan a minőségünk ahhoz, hogy felvegyük a versenyt a világ legjobb csapataival. Úgy gondolom, hogy a Bajnokok Ligája a részletekről szól, és hatékonynak kell lenned ahhoz, hogy megnyerd a sorozatot. Az utolsó pillanatokban nagyobb hatékonyságra van szükségünk, kevés alkalommal kapunk gólt, szóval többet kell szereznünk. Ez a csúcsfutball, hatékonynak kell lenned ahhoz, hogy trófeákat nyerj. Megvan a minőség a csapatban ahhoz, hogy trófeákat nyerjünk. Tovább kell lépnünk és fejlődnünk kell”.

A Manchester United jelenleg az utolsó helyen áll a csoportjában 0 ponttal.