Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: szerződést hosszabbított fiatal tehetségével a Borussia Dortmund! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított fiatal tehetségével, Jamie Bynoe-Gittensszel.

(Photo by Christian Kaspar-Bartke/Getty Images)

Igaznak bizonyultak a korábbi sajtóhírek, melyek szerint a Borussia Dortmund együttese szeretne szerződést hosszabbítani Jamie Bynoe-Gittensszel. A német klub ugyanis a mai nap folyamán hivatalos közleményben jelezte, hogy megállapodott az angol szélsővel a közös folytatást illetően. A 19 éves játékos korábbi szerződése 2025 nyaráig volt érvényes a Dortmundnál, ezt toldották meg most a felek további 3 évvel, azaz 2028 nyaráig. A hírek szerint Bynoe-Gittens fizetése is jelentősen megemelkedett a korábbihoz képest az új megállapodás által. Az U21-es válogatott Bynoe-Gittens 2020 nyarán került a Dortmundhoz a Manchester City akadémiájáról. A sárga-feketék felnőttei közé az előző szezonban került fel, ahol többnyire csereként kapott lehetőséget Edin Terzictől.

Bynoe-Gittens a Dortmund felnőttei között eddig minden sorozatot figyelembe véve 27 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólig és 1 gólpasszig jutott.