Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho: “Nem aggódom a jövőm miatt”

A gyengélkedő AS Roma rendkívül fontos három pontot gyűjtött be az olasz bajnokság (Serie A) elmúlt hétvégi fordulójában a Frosinone elleni regionális rangadó megnyerésével…

(Photo by Domenico Cippitelli/NurPhoto via Getty Images)

Az AS Roma vezetőedzője, José Mourinho a mérkőzés után elmondta, hogy a csapat gyenge eredményei ellenére nem érzi veszélyben a helyét a kispadon:

“Három hónappal ezelőtt rajongtak értem, mindenki megijedt, amikor arról lehetett olvasni, hogy esetleg távozom. Elismerem, az idényt borzasztóan kezdtük, de ebben sok tényező szerepet játszott. Nem kell aggódnom, a jövőm az ígéretem alapján június 30-ig a Romához köt.”

“Dybala elérte a teljesítőképessége határát, ezért nem fog játszani csütörtökön az Európa-ligában. Ha azt mondta volna nekem, hogy nem tud játszani, ma sem lett volna a pályán, de éppen az ellenkezőjéről biztosított. Ha ma nem nyertünk volna, felrobbant volna a Colosseum, úgyhogy meg kellett kockáztatnom a játékát, de csütörtökön én döntök, nem fog játszani” – árulta el a két gólpasszt adó argentin kiválóságáról.

A Roma mindössze a második sikerét aratta a bajnokságban az elmúlt hétvégén, ezzel a “farkasok” továbbra is csak a 12. helyet foglalják el a 20 csapatos mezőnyben.