Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: újabb kulcsjátékosával hosszabbítana szerződést az Arsenal! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal együttese szeretné meghosszabbítani meghatározó játékosa, Ben White szerződését.

(Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

A legfrissebb angol sajtóértesülések szerint az Arsenal vezetősége újabb kulcsjátékosával szeretne szerződést hosszabbítani a közeljövőben. Az “Ágyúsok” az elmúlt időszakban többek között Gabriel Martinellivel, Aaron Ramsdalelel, Gabriellel, William Salibával, Bukayo Sakával és Martin Ödegaarddal is új megállapodást kötöttek. A beszámolók alapján következő lépésként Ben White kontraktusát szeretnék meghosszabbítani a londoni csapatnál. A védelem közepén és jobb oldalán is bevehető White jelenlegi kontraktusa 2026 nyaráig érvényes, a hírek szerint ezt szeretnék megtoldani az Arsenal részéről legalább 2 évvel. A források alapján White is hajlana a hosszabbítás felé, mivel nagyon jól érzi magát a csapatnál, ahol egyértelműen élvezi Mikel Arteta bizalmát.

Ben White 2021 nyarán 58,5 millió euró ellenében igazolt az Arsenalhoz a Brighton csapatától. A klub színeiben azóta 93 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 55 millió euróra teszi a transfermarkt.