Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A balhés kapus visszatérhet a Hertha tréningjeire – sajtóhír

Német sajtóbeszámolók szerint rendezték az esetleges nézeteltéréséket és akadályokat, így a Hertha BSC kihágó kapusa újra edzésbe állhat a berlini csapatnál…

Sport Bild információi szerint döntött a Hertha BSC vezetősége úgy döntött, hogy ismét látogathatja a csapat edzéseit a 28 éves kapus, Marius Gersbeck, aki a csapat nyári ausztriai edzőtáborában keveredett verekedésbe.

a berliniek kapusa 40 ezer eurós pénzbírságot kapott, miután még júliusban a klub Zell am See-i edzőtáborázásán ittasan összetűzésbe került egy helyi lakossal. A szópárbaj aztán tettlegességig fajult, amiben az Alois keresztnevű sértett koponyája a szemgödrénél eltört, az állkapcsa zúzódott és a szemhéja bevérzett. A Hertha játékosa személyesen is bocsánatot kért, s mivel áldozata hajlandó volt rá, a két férfi kezet fogott egymással.

“Marius éleslátást és megbánást tanúsított velünk, mint klubbal szemben, de továbbra is a lehető leghatározottabban elítéljük a korábbi magatartását, és természetesen soha nem tévesztették szem elől azt a tényt, hogy a károsult súlyos sérüléseket szenvedett” – nyilatkozta Thomas Herrich, a Hertha ügyvezető igazgatója.