Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A vártnál hosszabb időre dőlt ki a Chelsea védője

Rossz hírek érkeztek a Chelsea sérült védője, Ben Chilwell állapotáról, mivel a játékos a vártnsokkal hosszabb ideig nem lép majd pályára.  

 (Photo by Charlotte Wilson/Offside/Offside via Getty Images)

A Chelsea és az angol válogatott védője, Ben Chilwell várhatóan nem hetekig, hanem hónapokig nem fog pályára lépni egy combhajlító sérülés miatt.

A 26 éves Chilwell a Chelsea múlt szerdai, Brighton & Hove Albion elleni Ligakupa-győzelmének utolsó szakaszában szenvedett sérülést. Mauricio Pochettino elismerte, hogy a sérülése “nem néz ki jól”, és bár a Chelsea maga sem adott pontos időt a felépülésére, félő, hogy hosszabb ideig nem lesz bevethető.

“Azt hiszem, ez rossz hír a számunkra”

– mondta Pochettino pénteken.

“Az orvos azt mondta, hogy nem néz ki jól a dolog, de a következő napokban fel kell mérnünk a sérülését, és meglátjuk, hogy mennyi ideig lesz harcképtelen. De nem néz ki jól. A sérülés a mérkőzés utolsó percében történt ráadásul. Igen, nagyon szomorúak vagyunk a hír miatt.”

Chilwell tavaly novemberben sérült meg ugyanennél a combhajlítóizmánál, és emiatt kihagyta a katari világbajnokságot is. Akkor három hónapig nem tudott pályára lépni, és csak februárban tért vissza. A játékos biztosan kihagyja Anglia soron következő válogatott mérkőzéseit is.