Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: szerződést hosszabbított kulcsjátékosával a Bayer Leverkusen! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayer Leverkusen együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított kulcsjátékosával, Jeremie Frimponggal.

(Photo by Jürgen Fromme – firo sportphoto/Getty Images)

Igaznak bizonyultak a korábbi sajtóhírek, melyek szerint a Bayer Leverkusen együttese szeretne szerződést hosszabbítani meghatározó játékosával, Jeremie Frimponggal. A német klub ugyanis a mai nap folyamán hivatalos közleményben jelezte, hogy megállapodott a holland védővel a közös folytatást illetően. A 22 éves játékos korábbi szerződése 2025 nyaráig volt érvényes a “Gyógyszergyáriaknál”, ezt toldották meg most a felek további 3 évvel, azaz 2028 nyaráig. A vezetőség döntése nem meglepő, hiszen Frimpong hosszú ideje meghatározó szerepet tölt be akár a védelem, akár a középpálya jobb szélén, és Xabi Alonso kinevezése óta még a korábbiaknál is fontosabb szerep hárul rá, amelyet rendre gólok és gólpasszok formájában hálál meg a Manchester Uniteddel is rendre hírbe hozott védő.

Jeremie Frimpong 2021 januárjában került a Bayer Leverkusenhez, akik 11 millió eurót fizettek érte a Celtic gárdájának. A klub színeiben azóta 103 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 13 gólt és 23 gólpasszt jegyzett.