Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elutasították a Liverpool fellebezését, több meccsre eltiltották Curtis Jonest

Egyre kevesebb játékosa maradt Jürgen Kloppnak a Liverpool hétvégi, Brighton elleni bajnokijára, miután elutasították a kérelmüket Curtis Jones piros lapjának eltörlésére.

(Photo by Charlotte Wilson/Offside/Offside via Getty Images)

A Liverpool középpályása, Curtis Jones három mérkőzésre szóló eltiltást kapott, miután a Tottenham Hotspur elleni szombati piros lapja miatt benyújtott fellebbezés sikertelen volt

A játékos eredetileg sárga lapot kapott volna a mérkőzés 26. percében Yves Bissouma elleni belépőjéért, azonban Simon Hooper játékvezető pirosra javította azt, miután Darren England a VAR-szobából azt tanácsolta neki, hogy inkább nézze meg az esetet a pálya melletti monitoron.

A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp kitartott amellett, hogy Jones nem érdemelte meg a kiállítást, de a klub reményei, hogy a felfüggesztést eltörlik, kedden szertefoszlottak. A játékos így biztosan kihagyja a hétvégi, Brighton elleni, illetve az Everton és a Nottingham Forest elleni Premier League-mérkőzéseket.

A Liverpool támadója, Diogo Jota szintén kihagyja a vasárnapi, Brighton elleni találkozót, mivel egymeccses eltiltását tölti, miután a Tottenham ellen két sárga lap miatt kiállították.