Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: szerződést hosszabbított gólvágójával az Aston Villa! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított támadójával, Ollie Watkinsszal.

(Photo by Andrew Kearns – CameraSport via Getty Images)

Hosszú hónapok óta tartó találgatások zárultak le az Aston Villa háza táján, a klub ugyanis a mai nap folyamán hivatalos közleményben bejelentette, hogy szerződést hosszabbított gólvágójával, Ollie Watkinsszal. A 27 éves támadó korábbi kontraktusa 2025 nyaráig volt érvényes a Villával, ezt toldották most meg a felek. Noha a birminghami klub nem hozta nyilvánosságra a megállapodás hosszát, a hírek szerint 2028 nyaráig szól Watkins új szerződése. A vezetőség döntése nem meglepő, hiszen Watkins hosszú ideje kiváló formában van, az előző szezonban 15 gólig jutott a bajnokságban, a most futó idényben pedig 12 mérkőzést követően 7 találat és 3 gólpassz áll a neve mellett.

Ollie Watkins 2020 nyarán 34 millió euró ellenében került az Aston Villához a Brentfordtól. A klub színeiben azóta 128 találkozón lépett pályára, ezeken 50 gólig és 16 előkészítésig jutott.