Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Edzője dicsérte a magyar válogatott légióst

Az Európa-liga elmúlt fordulójában ismét eredményes volt a magyar válogatott szélsője, aki nagyszerű formában kezdte a szezont…

(Photo by Stefanos Kyriazis/NurPhoto via Getty Images)

A Freiburg vezetőedzője, Christian Streich pozitív hangvételben beszélt csapata magyar válogatott játékosa, Sallai Roland teljesítményéről és hozzáállásáról:

“Sallai óriási segítség, s jelenleg nagyon pozitívan áll hozzá a csapathoz. Lehet, hogy nem mindig ragyog a közönség számára, de kilencven percen keresztül végig hajt. Nekem nem számítanak a trükközések, a lényeg, hogy erősítse a csapatot. Remekül veszi ki a részét a támadásokból, a cseleket is jól időzíti, és a védekezésre is odafigyel. Nagyon boldog vagyok ettől.”

A szakember hozzátette, ha Sallai így folytatja, akár európai topklubok is felfigyelhetnek rá, mint ahogyan már az elmúlt nyáron is volt iránta érdeklődés.

A 26 éves szélső az elmúlt idényben többször csak a kispadra szorult, azonban remek teljesítménye révén 2023-2024-es szezonban ismét a kezdőcsapat tagja lett. Az új idényben eddig kilencszer lépett pályára, mely alatt négyszer volt eredményes, legutóbb az El-ben a West Ham United ellen volt eredményes, emellett már két gólpasszt is adott.