Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Enzo Fernández: “Messi a gyermekkori példaképem volt”

A 2022-es világbajnok argentin válogatott fiatalabb játékosai számára hatalmas megtiszteltetés, hogy Lionel Messivel játszhatnak együtt…

(Photo by Lionel Hahn/Getty Images)

A Chelsea argentin középpályása, Enzo Fernández a minap egy interjúban elárulta, hogy mit jelent számára, hogy együtt futballozhat Lionel Messivel az argentin válogatottban:

“Számomra Lionel Messi mindig is különleges volt. Gyermekkori példaképem, úgy nőttem fel, hogy a Barcelona mérkőzéseit néztem miatta. Számolgattam az éveket, hogy mikor játszhatok együtt vele, amely végre megadatott nekem.”

A 22 éves középpályás januárban szerződött a Chelsea-hez, az argentin válogatottban pedig csak röviddel a világbajnokság előtt mutatkozott be, ahol nagyszerű teljesítménnyel fontos szerepet vállalt a vb-címből, melyet a nagy bálványával együtt ünnepelhetett. Fernándezt a katari tornán a vb legjobb fiatal játékosának választották meg.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!