Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: Ten Hag szerint fordulópont lehet a bravúros fordítás

A Manchester United hátrányból fordítva 2-1-es győzelmet aratott a Brentford ellen az angol bajnokság (Premier League) szombati játéknapján…

(Photo by James Gill – Danehouse/Getty Images)

A gyengélkedő Manchester United közel állt egy újabb arcpirító vereséghez, azonban a csereként beállt Scott McTominay hosszabbításbeli duplájával megfordította és 2-1 arányban megnyerte a Brentford elleni mérkőzést.

A csapat sokat bírált holland menedzsere, Erik ten Hag egy lehetséges fordulópontot lát ebben a hősies győzelemben:

“Ez kell, hogy legyen a fordulópont. Ez tükrözi az eddigi szezonunkat a meccs kezdetétől. Annak kell lennie, megvan a hitünk, és látjuk, hogy a szurkolók hisznek: összetartanak. Mögöttünk állnak, és ők tartottak bennünket életben. Megvolt a tervünk, és ez a nagy dicséret a csapatnak, hogy tartották magukat a tervhez. Tartották magukat a változtatásokhoz. És onnantól kezdve a megfelelő pillanatban vitték a labdát a tizenhatoson belülre. De azt hiszem, ezt tettük az utolsó 30 percben, és aztán a végén meg is lett az eredménye.”

“Scott jól tud gólt lőni, tud érkezni, és nagyon elszánt. Nagyon erős az elköteleződése a klub iránt, teljes szívvel játszik. Mindig a maximumot nyújtja, megvédi ennek a klubnak a címerét” – mondta el a menedzser a duplázó játékosáról.

A Manchester United négy-négy győzelemmel és vereséggel jelenleg a tizedik helyet foglalja el az angol bajnokságban.