Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét megsérült az AS Roma porcelánlábú támadója

Az idényt gyengén kezdő AS Roma 4-1-es győzelmet aratott vasárnap este a Cagliari vendégeként, azonban egy újabb sérülés ismét aggasztó lehet a “farkasok” számára…

(Photo by Fabio Rossi/AS Roma via Getty Images)

Az AS Roma kiváló képességű, ám sérülékeny karmesterét, Paulo Dybalát már az első félidő vége előtt le kellett cserélni, miután térdsérülést szenvedett.

A 29 éves argentin támadó a Juventust hét év után elhagyva tavaly nyáron lett az AS Roma játékosa, azonban az elmúlt bő egy szezonban gyakran bajlódott különféle sérülésekkel, nem egyszer a legfontosabb meccseken is csak csereként jutott szóhoz. Dybala az elmúlt idényben 38 mérkőzés alatt 18 gólt és nyolc előkészítést jegyzett.

Az aktuálisan futó kiírásban hat bajnokin két-két találat és előkészítés fűződött a nevéhez, valamint egy Európa-liga-mérkőzésen játszott szűk félórát.

“Paulo nem volt túl optimista, úgyhogy én sem vagyok az” – mondta a Roma vezetőedzője, José Mourinho a sérülése kapcsán.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a mostani sérülése következtében mennyit kell kihagynia, de az argentin labdarúgó-szövetség már megerősítette, hogy Dybala nem csatlakozhat az argentin válogatott keretéhez.