Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: szerződést hosszabbítana fiatal tehetségével a Fiorentina! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Fiorentina együttese szeretne szerződést hosszabbítani fiatal tehetségével, Michael Kayodéval.

(Photo by Andrea Martini/NurPhoto via Getty Images)

Az olasz sajtó legfrissebb értesülései szerint a Fiorentina vezetőségének kiemelt célja, hogy új szerződést kössön fiatal tehetségével, Michael Kayodéval. A 19 éves játékos idén került fel a Fiorentina felnőttei közé, de játékával hamar felhívta magára a figyelmet a topcsapatok körében is. A beszámolók alapján ugyanis a jobbhátvédet leginkább az Arsenal gárdája figyeli, de több német csapat is komoly érdeklődést mutat iránta. A Fiorentina viszont komoly lépéseket készül tenni annak érdekében, hogy magukhoz láncolják a tehetséges futballistát. A hírek szerint ennek érdekében a jelenlegi fizetését megtripláznák, így Kayode évente mintegy 1 millió eurót kereshetne, továbbá meghatározó szerep jutna neki Vincenzo Italiano elképzeléseiben is.

Michael Kayode ebben a szezonban összesen 7 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 562 játékpercet kapott, és 1 gólpasszt jegyzett. Aktuális kontraktusa 2025 nyaráig köti a Fiorentinához.