Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern München klasszisa a hétvégén visszatérhet – sajtóhír

Német lapértesülések szerint akár már a hétvégi bajnokin visszatérhet a pályára a Bayern München több mint tíz hónapja harcképtelen kiválósága…

(Photo by S. Mellar/FC Bayern via Getty Images)

A Kicker értesülései szerint minden készen áll arra, hogy Manuel Neuer visszatérjen a lábtörését követően a Bayern München kapujába. A forrás úgy tudja, hogy a  a 37 éves világbajnok hálóőr játékára az orvosi és a szakmai stáb is rábólintott, így a játékoson múlhat a visszatérése.

A rutinos kapus a katari világbajnokság után, síelés közben törte el a lábát és a felépülése a vártnál tovább tartott, végül augusztus végén állhatott edzésbe, azóta pedig a hírek szerint ismét egyre jobb állapotban van.

A bajorok veterán hálóőre 2011 óta közel 500 mérkőzésen védte a Bayern kapuját. Számtalan klubsikere mellett 2009 óta 113 alkalommal a német válogatottban is pályára lépett.

A Bayern öt győzelemmel és két döntetlennel a veretlen mérlege ellenére némi meglepetésre csak a harmadik helyet foglalja el a Bundesliga tabelláján az éllovas Bayer Leverkusen és a második helyezett VfB Stuttgart mögött. A Bayern szombaton az utolsó előtti helyezett Mainz vendégeként fog pályára lépni a következő fordulóban.