Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: a középhátvéd szerint ‘idegesítő’ Jude Bellingham formája!

Az FC Barcelona középhátvédje, Andreas Christensen a dán TV2 Sport-nak adott hosszabb interjút a válogatott szünet alatt, amelyben többek között elárulta azt is, hogy miért idegesítő számára a Real Madrid a mostani idényben.

(Photo by Florencia Tan Jun/Getty Images)

A 27 esztendős játékos az interjú egy nagyobb részében a klubfutballról, az FC Barcelona szezonkezdéséről beszélt, kitérve a Real Madridra és a szárnyaló Jude Bellingham-re.

“Bellingham szó szerint meghódította a La Ligát az érkezése óta. Egészen elképesztő az, ahogyan kezdett a Real Madridban. Bevallom, idegesítő és egyben aggasztó is a helyzet, hiszen ellenállhatatlanul futballozik. Bellingham már most képes mérkőzéseket eldönteni, megannyi gólt szerezve. A Real Madrid vitathatatlanul egy fantasztikus futballistával erősödött!” – méltatta az ősi rivális kulcsemberét Christensen.

“Hogy mennyi gólt lőhet még Bellingham? Ne kérdezzék ezt tőlem, már csak azért se, mert elnézve a formáját megjósolhatatlan, ahogyan az is, hogy milyen magasságokba juthat el a szezon során.”– tette még hozzá Christensen, aki mint mondta, nagyon várja már, hogy ellenfélként találkozzon az angol válogatott klasszissal.

A Barca hátvédjének már nem kell sokat várnia a ‘találkozásra’, hiszen október 28-án az FC Barcelona a Real Madridot fogadja majd.