Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: szerződést hosszabbítana fiatal tehetségével a Manchester City! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City együttese szeretne szerződést hosszabbítani fiatal tehetségével, Oscar Bobbal.

(Photo by Daniel Chesterton/Offside/Offside via Getty Images)

A legfrissebb sajtóhírek szerint a Manchester City együttesének vezetősége szeretne szerződést hosszabbítani fiatal reménységével, Oscar Bobbal. A 20 éves játékos idén nyáron került fel a manchesteriek felnőttei közé, Pep Guardiola pedig egyre több lehetőséget biztosít a számára. A beszámolók alapján a spanyol mester rendkívül elégedett a norvég középpályással, akinek a következő hetekben kész új szerződést ajánlani a klub. Bobb aktuális kontraktusa 2026 nyaráig köti őt a Cityhez, amit a vezetőség szeretne további 3 évvel, 2029 nyaráig megtoldani, illetve fiatal tehetség fizetését is jelentősen megemelnék, a hírek szerint a háromszorosát kapná a mostani keresetének.

Oscar Bobb a Manchester City színeiben eddig 5 mérkőzésen kapott lehetőséget Pep Guardiolától, összesen 141 perc erejéig. Piaci értékét 10 millió euróra teszi a transfermarkt.