Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Boca Juniors veterán kapusa elképesztő formában védi a tizenegyeseket

A Boca Juniors úgy jutott be a Libertadores-kupa döntőjébe, hogy a torna egyenes kieséses szakaszában mindhárom párharcát tizenegyespárbajban nyerte meg…

(Photo by Alexandre Schneider/Getty Images)

A Boca Juniors legutóbb a Copa Argentina negyeddöntőjében a Talleres Córdoba elleni 1-1-re végződő mérkőzés végén tizenegyesekkel harcolta ki a továbbjutást. A párbaj során a rutinos Sergio Romero ezúttal egyetlen lövésnél sem találta el a helyes irányt, ám a vele szembenéző három lövőből ketten, Nahuel Bustos és Gastón Benavidez sem találta el a kapuját.

“Mondtam a srácoknak, hogy lőjjék be mindet és megpróbálok én is hárítani egyet-kettőt. Őszintén szólva nem éreztem olyan jól magam, kicsit furcsáltam is, de szerencsém volt, hogy nem találták el a kaput, a csapattársaim pedig kitűnő munkát végeztek” – tette hozzá a 36 esztendős kapus.

Az egykori vb-ezüstérmes kapus korábban a Libertadores-kupa nyolcaddöntőjében a Nacional elleni párbajban Diego Polenta és Daniel Bocanegra lövését hárította, a negyeddöntőben a Racing Club ellen Gonzalo Piovi és Leonardo Sigali lövését védte, míg az elődöntőben a Palmeiras lövői közül Raphael Veigát és Gustavo Gómezt szomorította el. Továbbá a Copa Argentina előző körében ugyancsak két védést mutatott be az Almagro elleni tizenegyespárbajban Nahuel Basualdo és Agustín Maidana lövésével szemben.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!