Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megsérült a válogatottban a Napoli csillaga

Egybehangzó olasz sajtóbeszámolók szerint kellemetlen sérülést szenvedett hazája válogatottjában a Napoli gólerős támadója, aki hetekig nem állhat az olasz bajnoki címvédő rendelkezésére…

(Photo by Franco Romano/NurPhoto via Getty Images)

Az olasz sajtó beszámolói szerint a Napoli klasszis támadója, Victor Osimhen combizom-sérülést szenvedett a nigériai válogatottnál való tartózkodása alatt, amely következtében legalább 4-6 hétig nem állhat újból klubcsapata rendelkezésére.

A 24 éves nigériai támadó az elmúlt három idény alatt 101 mérkőzésen 59 gólt szerzett a Napoli színeiben, az elmúlt kiírásban 32 pályára lépés alatt 26 találattal lett a bajnokság legeredményesebb játékosa. Noha csapata nem kezdte kirobbanó formában az új idényt Rudi Garcia irányítása alatt, Osimhen formájára nem lehetett panasz, hiszen a Serie A első nyolc fordulója alatt hat gólt szerzett, mellyel második a bajnokság góllövőlistáján.

Osimhen többhetes kihagyása azt jelenti, hogy a Napoli fontos láncszeme többek közt az AC Milan elleni bajnokit és az Union Berlin elleni mindkét BL-csoportmeccset kihagyni kényszerül, egyelőre pedig erősen kérdésésnek tűnik, hogy a november végi Atalanta elleni bajnokin és a Real Madrid elleni BL-meccsen újra bevethető lesz-e.