Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bellingham: “még legalább 10-15 évig szeretnék a Real Madrid színeiben játszani!”

A mérkőzés embereként zárta az összecsapást Jude Bellingham Olaszország ellen, amelyet követően elismerte, hogy a Real Madridnak köszönhetően Anglia is megannyit profitált az ő fejlődéséből…

(Photo by John Walton/PA Images via Getty Images)

Jude Bellingham a válogatottja színeiben sem mutatott visszaeső formát, hiszen a 20 éves középpályás a mérkőzés embereként hagyhatta el a pályát az Olaszország elleni nyertes rangadót követően, amellyel Anglia kiharcolta az Európa-bajnokságon való részvételt. A fiatal húzónév ezúttal sem fürdőzött a dicsfényben, inkább az új klubjának mondott köszönetet az ezt követő nyilatkozatában:

“A fejlődésem megkérdőjelezhetetlenül a Real Madridnak és Carlo Ancelottinak köszönhető. A spanyol éllovas színeiben minden mérkőzésen top formában kell lenni, gólokat és gólpasszokat szállítani, sosem lankadhat a figyelmem. Nagyon jól érzem magam Madridban, legalább 10-15 évet szeretnék még eltölteni a klub színeiben, egyszerűen imádom az egészet.”

“Az, hogy olyan nevekkel játszhatok Spanyolországban, mint Toni Kroos vagy Luka Modric, egy teljesen új szintre emelt fizikálisan, mentálisan és technikailag egyaránt!”

– fejtette ki a Real Madrid nyári sztárigazolása.