Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Newcastle: közleményt adtak ki a fogadási botrányba keveredett játékos kapcsán! – képpel

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle United hivatalosan is kommentálta az Olaszországban fogadási botrányba keveredő Sandro Tonali körül kialakult helyzetet.

 

Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a “szarkák” kiálltak játékosuk mellett, akire igen nehéz időszak vár, figyelembe véve, hogy Tonali saját maga is elismerte, hogy fogadott korábbi csapata, az AC Milan mérkőzéseire.

“A Newcastle United megerősíti, hogy Sandro Tonali ellen az olasz ügyesség valamint az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) vizsgálatot indított, illegális fogadási tevékenység miatt. Sandro teljes mértékben együttműködik a hatóságokkal a nyomozás ideje alatt. A klub  mindenben támogatja Sandrot és családját. A nyomozás további alakulásáig a Newcastle United nem kíván egyelőre további kommentárt adni!” – fogalmazott az angol klub hivatalos kommünikéjében.

A hírek szerint nem lenne meglepő, ha Sandro Tonali ügyében hasonló történne, mint a Juventus játékosával, a botrányban szintén érintett Nicolo Fagiolival, aki a számos enyhítő körülmény ellenére így is több hónapos eltiltást kapott.