Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sérülés miatt kénytelen nélkülözni húzónevét a Manchester United – hivatalos

Hivatalos oldalán közölte a rossz hírt a követőivel a Manchester United, miszerint a csapat brazil motorja, Casemiro kihagyja a hétvégi mérkőzést…

(Photo by James Gill – Danehouse/Getty Images

Újabb sérülés miatt aggódhat Erik ten Hag, hiszen a válogatott szünet is meghozta a maga áldozatát, ezúttal a brazilok kifáradhatatlan örökmozgója, Casemiro került a partvonal szélére. A Manchester United hivatalos bejegyzése szerint Casemiro a brazil válogatottban szedett össze egy kisebb sérülést, ezért a klub tanácsára hazájában maradt, és ott rehabilitálódik, így nem vett részt a csapat edzésein, és egészen biztosan kihagyja a klub soron következő mérkőzését a Sheffield United ellen.

A Manchester United jelenleg a tabella 10. helyén tanyázik az angol élvonalban, így egy egészen csalódáskeltő szezonkezdést produkálva, ennek értelmében pedig nyilvánvaló, hogy Casemiro kiesése sem könnyíti meg Erik ten Hag helyzetét, aki sokak szerint már az állásával játszik hétről-hétre a Vörös Ördögök kispadján.

Casemiro visszatérése várhatóan jövő hétvégére tehető, így a Köbenhavn ellen is minden bizonnyal nélkülözni kell majd őt.