Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: hamarosan aláírja új szerződését az Arsenal kulcsjátékosa! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint hamarosan aláírja új szerződését az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal együttesének kulcsjátékosa, Ben White.

(Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

Gabriel Martinelli, Aaron Ramsdale, Gabriel, Martin Ödegaard és Bukayo Saka után újabb kulcsjátékosával hosszabbíthat szerződést a közeljövőben az Arsenal gárdája, Ben White személyében. A védelem közepén és jobb oldalán is bevehető White jelenlegi kontraktusa 2026 nyaráig érvényes, a hírek szerint ezt szeretnék megtoldani az Arsenal részéről legalább 2 évvel. A források alapján White is hajlana a hosszabbítás felé, mivel nagyon jól érzi magát a csapatnál, ahol egyértelműen élvezi Mikel Arteta bizalmát. Az angol védő nemrég egy nyilatkozatában is megerősítette maradási szándékát.

Szeretnék az Arsenalnál maradni, ameddig csak lehet, és a játékommal segíteni akarok a klubnak, hogy visszajusson oda, ahova tartozik. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy további évekre akarnak marasztalni, főleg úgy, hogy még van vissza pár év a jelenlegi szerződésemből.

Ben White 2021 nyarán 58,5 millió euró ellenében igazolt az Arsenalhoz a Brighton csapatától. A klub színeiben azóta 95 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 55 millió euróra teszi a transfermarkt.