Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: megsérült a Bayern München középpályása!

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy rövidebb ideig nem számíthat középpályására, Leon Goretzkára.

(Photo by Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images)

A Bayern München a tegnapi nap folyamán a Mainz otthonában aratott 3:1-es sikert a német bajnokság (Bundesliga) 8. fordulójában. A bajor sztárcsapat harmadik gólját Leon Goretzka szerezte az 59. percben, ám nem sokkal később sérülés miatt le kellett őt cserélni. Az orvosi vizsgálatokat követően a klub hivatalos közleményben tudatta, hogy Goretzkának eltört a keze. Ugyanakkor azt is közölték, hogy emiatt a 28 éves középpályás már átesett egy műtéten, ami sikeres volt. Az orvosi stáb azt pontosan nem tudta megmondani, hogy Goretzkának mennyi időt kell kihagynia, de a német klub úgy fogalmazott, hogy a soron következő találkozókat biztosan ki kell hagynia a kulcsjátékosnak.

Leon Goretzka ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 12 mérkőzésen lépett pályára a Bayern München színeiben, amelyeken 2-2 gólt és gólpasszt jegyzett.