Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

DAC: “Érezhető volt, hogy 80 percet emberhátrányban játszottunk…”

Az FC DAC 1904 5-1-es vereséget szenvedett a Zsolnától a szlovák bajnokság (Niké Liga) szombati játéknapján…

Az FC DAC 1904 vezetőedzője, Adrián Gulá csalódottan értékelt a váratlanul súlyos fiaskó után:

Kár ezért a meccsért, melyet jelentősen befolyásolt az elején kapott piros lap. A tervünk, amivel készültünk így hamar felborult. Nemcsak a kiállítás miatt, hanem a megítélt büntető miatt is. A srácok egy pontrúgást követően jól reagáltak, összejött az egyenlítés, de sajnos az első félidőben kaptunk még két felesleges gólt. Az egyiket a tizenhatosunkon kívülről, a másikat rögzített helyzetből. Kiállítás ide vagy oda, ez hiba volt. A második félidőben változtattunk a felálláson, nem is kezdtünk rosszul, Trusa pedig gólhelyzetbe került, és Brunetti, valamint Goure előtt is adódott egy-egy lehetőség, melyekkel drámaibbá tehettük volna a találkozót. Ezt követően azonban a hazaiak hatékonyak voltak, és eldöntötték a meccset.”

“Érezhető volt, hogy 80 percet emberhátrányban kellett játszanunk. A vereség elég fájó, a hazai győzelem viszont megérdemelt” – ismerte el a szerdahelyiek vezetőedzője.

A csallóközi gárda az újabb vereségével visszacsúszott a bajnokság hetedik helyére, vagyis ha most lenne vége az alapszakasznak, akkor csak az alsóházi rájátszásban vehetne részt.