Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: súlyos térdsérülést szenvedett a Torino kulcsjátékosa!

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Torino együttese hivatalos oldalán közölte, hogy súlyos sérülést szenvedett a csapat meghatározó játékosa, Perr Schuurs.

(Photo by sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images)

A Torino gárdája az olasz bajnokság 9. fordulójában hazai pályán 3:0-s vereséget szenvedett a listavezető Inter együttese ellen. A torinói csapatot ráadásul nem csak a vereség sújtotta, hanem egy súlyos sérülés is. A találkozó második félidejének elején ugyanis a csapat kulcsjátékosa, Peer Schuurs térdsérülést szenvedett. A klub azóta hivatalos oldalán megerősítette, hogy a holland játékosnak a bal térdében az elülső keresztszalagja sérült meg, és a következő napokban a védő részt vesz egy orvosi tanácsadáson is, mielőtt megműtik. Az orvosi stáb pontosan nem tudta megmondani, hogy mennyi időt kell majd kihagynia a 23 éves játékosnak, de a korábbi tapasztalatok alapján 6-7 hónapos kihagyás vár Schuursra, akinek így gyakorlatilag véget ért az idénye.

Perr Schuurs ebben a szezonban mind a 9 bajnokin, valamint az Olasz Kupában is a kezdőcsapat tagja volt a Torinoban, amelyeken 1 gólt jegyzett.