Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: idegenben győzött, továbbra is hibátlan a Bayern München – videóval

Törökországban is könnyedén győzött a Bayern München, ezzel igen komoly győzelmi kényszerben léphet pályára a Manchester United az este folyamán…

(Photo by Lars Baron – UEFA/UEFA via Getty Images)

Törökországba látogatott a Bayern München a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában, ahol a Manchester United szívvel-lélekkel drukkolhatott annak, hogy a törökök legalább egy döntetlent kiharcoljanak a német bajnok ellen, hiszen Erik Ten Hag csapata nulla ponttal áll a tabella negyedik helyén.

Az eddig hibátlan Bayern München azonban a török katlanban sem jött zavarba, a folyamatosan veszélyeztető, látványos támadófutballt játszó csapat már a 8. percben megszerezte a vezetést, így magához véve az irányítást. A hazai pálya hangulata azonban kellően feltüzelte a Galata játékosait, amelynek gyümölcseként Mauro Icardi tudott büntetőt kiharcolni még az első félidő folyamán. Az argentin gólgyártó pedig hidegvérrel értékesítette a tizenegyest, Icardi egy látványos Panenka mozdulattal egyenlített ki a 30. percben.

A második játékrész folyamán azonban fáradni látszottak a hazaiak, míg a vendégeknél nem lassult a henger, először Harry Kane tudta megszerezni a vezetést a 73. percben, majd a csapat fiatal tehetsége Musiala is betalált, így eldöntve az összecsapás kimenetelét a 79. percben.

A Bayern München győzelme így azt jelenti, hogy a 0 ponttal kullogó Manchester United győzelmi kényszerben lép pályára a Köbenhavn ellen, hiszen amennyiben nem szereznek legalább három pontot ezúttal, lassan búcsúzhatnak a kiírástól.

Galatasaray – Bayern München 1-3 (1-1)
Gólszerzők: Icardi (30.)  ill. Coman (8.) Kane (73.) Musiala (79.)
Kiállítás: – ill. –

Galatasaray: Muslera – Karatas, Bardakci, Sanchez, Boey – Torreira, Ayhan, Zaha, Aktürkoglu, Tete – Icardi

Bayern München: Ulreich – Davies, De Ligt, Kim, Mazraoui – Kimmich, Laimer, Sané, Musiala, Coman – Kane

Az A-csoport eredményei:

Galatasaray – Bayern München 1-3
Manchester United – Köbenhavn

Az A-csoport aktuális állása:

 

Standings provided by Sofascore