Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Osimhen nélkül nyert a Napoli, miközben Rodry és Bellingham szállította a Real újabb győzelmét – videóval

A Bajnokok Ligája ‘C’ jelű csoportjában a portugál SC Braga igencsak megszorongatta a Real Madridot, mely így is nyert és féltávnál hibátlanul vezeti a kvartettet. Az újonc Union Berlin ezúttal is közel állt a pontszerzéshez, de az SSC Napoli  egy villanásal elvitte a győztesnek járó pontokat.

Fotó: Octavio Passos/Getty Images

Erősen döntetlenszagú mérkőzést húzott be a Real Madrid, mely Vinicius nagyszerű előkészítéseivel, Camavinga elképesztő mezőnymunkájával, valamint Bellingham győztes góljával hozta el a három pontot Portugáliából. Noha, Rodrygo találatával viszonylag hamar vezetést szerzett a Real Madrid, a Braga mégis végig mérkőzésben tudott maradni. Igaz, hogy Bellingham mint később kiderült győztes találatával 0:2-ra is vezetett a királyi gárda, de Djalo révén perceken belül szépített a Braga, mely a hajrában meleg pillanatokat okozott Arrizabalaga kapuja előtt és pontot érdemelt volna a két csapat összevetésében.

SC Braga – Real Madrid CF 1:2 (0:1)
Helyszín:
Braga, Estádio Municipal de Braga – 30286 néző; Vezette: M. Oliver (angol)
Gólszerzők: Djalo (63.) ill. Rodrydo (16.), Bellingham (61.)
Sárga lap:ill. Camavinga (72.), Fernandez (90+3.)

SC Braga: Matheus – Mendes (Fonseca 73.), Saatci, Niakate, Borja – Vitor Carvalho (Bruma 66.), Al Musrati (Moutinho 78.) – Horta, Zalazar, Djalo – Banza (Ruiz 66.). Vezetőedző: Artur Jorge.

Real Madrid CF:
Arrizabalaga – Carvajal, Rüdiger, Fernandez – Garcia (Mendy 75.), Valverde, Modric, Camavinga – Bellingham (Lucas 90.) – Rodrygo (Tchouameni 71.), Vinicius. Vezetőedző: Carlo Ancelotti.

A mérkőzés összefoglalója


Szégyenkeznie nem kell, inkább bosszús lehet mindenki, játékos, szakember és szurkoló egyaránt az Union Berlin háza táján, miután harmadik csoportmérkőzését is egyetlen egy találattal vesztette el a BL-ben újonc német együttes. Az SSC Napoli nem tudta dominálni a két csapat mérkőzést, úgy is fogalmazhatunk, hogy egy félig unalmas, de küzdelmes találkozón Raspadori lövése döntött a vendégek javára, akik így féltávnál a Real Madrid mögött továbbjutásra állnak. Természetesen illik kiemelni, hogy mindezt a sérüléssel küzdő Osimhen hiányában.

Union Berlin – SSC Napoli 0:1 (0:0)
Helyszín: Berlin, Olympiasdarion – 74475 néző; Vezette: I. Peljto (bosnyák)
Gólszerzők:ill. Raspadori (65.)
Sárga lap: Trimmel (10.), Gosens (51.), Haberer (54.), ill. Rrahmani (17.)

Union Berlin: Ronnow – Knoche, Leiter, Doekhi (Tousart 80.) – Trimmel, Haberer (Volland 80.), Khedira (Kral 70.), Aaronson (Laidouni 70.), Gosens – Becker, Fofana (Behrens 70.). Vezetőedző: Urs Fischer.

SSC Napoli:
Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Natan, Rui (Olivera 71.) – Cajuste (Elmas 46.), Lobotka, Zielinski – Politano (Lindstrom 81.), Kvaratskhelia (Ostigard 89.), Raspadori (Simeone 71.). Vezetőedző: Rudi Garcia.

A mérkőzés összefoglalója

A C-csoport állása

Standings provided by Sofascore